Over ons

Wij maken van elke restauratie een uniek meesterwerk

De Haan Plaatwerkrestauratie

Welkom bij De Haan Plaatwerkrestauratie, waar vakmanschap en passie samenkomen. Sinds onze oprichting in 2017 hebben we ons toegelegd op de restauratie van het plaatwerk van klassieke auto’s en het herstellen ervan naar hun oorspronkelijke glorie. Met jarenlange ervaring zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige plaatwerk restauratie en carrosseriebouw. Dit is handwerk waarbij we gebruik maken van machines afgestemd op deze specifieke werkzaamheden. Ook voor uniek maatwerk en custom aanpassingen (bespoke) bent u bij ons aan het juiste adres.

Technische deskundigheid met passie voor het vak

Bij De Haan Plaatwerkrestauratie geloven we in het verhaal achter elke auto en de emotionele waarde die het bezit voor zijn eigenaar. Ons team combineert technische deskundigheid met liefde voor het vak, en we streven ernaar om van elke restauratie een uniek meesterwerk te maken. Of het nu gaat om het herstellen van klassieke lijnen, het vervangen van beschadigd plaatwerk of het verfijnen van de kleinste details, wij staan garant voor kwaliteit. Dit doen we onder andere met behulp van 3D meetapparatuur en een Celette richtbank.

Meer weten?

Ontdek onze toewijding en deel in onze passie voor het behoud van de autogeschiedenis. Bij De Haan Plaatwerkrestauratie streven we ernaar uw klassieke droomauto nieuw leven in te blazen. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw unieke project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bepreken.